Workshop: Arbejdsliv og livsfasen fuldvoksen – dine tanker og drømme?

Hvordan er det for dig? Hvordan ønsker du, at dit liv – arbejdsliv skal forme sig som fuldvoksen?

Denne workshop er for dig, der er 58+ og gør dig tanker og overvejelser om dit nuværende liv og arbejdsliv. Du overvejer måske at drosle ned, at ændre på din arbejdssituation eller helt at stoppe. Måske er du allerede stoppet og har ikke rigtig fundet fodfæste i dit nye liv.

Det er fakta, at vi lever meget længere end for blot nogle årtier siden og typisk har 20 gode år fra vi fylder 60 år, hvor vi er friske, rørige og aktive. Denne livsfase har fået nyt navn – fuldvoksen. En traditionel måde at beskrive livsbuen på er, at den består af 3 faser: barn/ ung, voksen og gammel. En nyere og tidsaktuel måde at beskrive livsbuen på er, at den består af 4 faser: Barn/ ung, voksen, fuldvoksen og gammel.

Overgangene i livsfasen – fuldvoksen – kan opleves som overvældende og omvæltende. For mange føles det, at ændre på eller stoppe et aktivt arbejdsliv som meget udfordrende; idet en stor del af identiteten er knyttet til ens fag, arbejde og arbejdsrolle.

Læs mere om livsfasen “fuldvoksen” i denne fine artikel af Poul Erik Tindbæk, eller læs bogen “En tredje karriere” af samme forfatter.